Αλβανοί ξυλοκόπησαν Έλληνα ιερέα στην Βόρειο Ήπειρο – Πλήρης κυβερνητική αδιαφορία

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ο 77χρονος ιερέας της εκκλησίας του Αγίου Χαραλάμπους των Αγίων Σαράντα της Βορείου Ηπείρου, π. Χρήστος Παππάς. Αν και τα αλβανικά ΜΜΕ μιλούν για «ληστεία», τίποτα δε αφαιρέθηκε από το σπίτι του ιερέα, γεγονός που επιβεβαιώνει τους φόβους της κλιμάκωσης της τρομοκρατίας κατά των Ελλήνων μειονοτικών της Αλβανίας.

Το περιστατικό της δολοφονικής επίθεσης δεν είναι άσχετο με το γκρέμισμα της εκκλησίας στη Χειμάρρα. Το καθεστώς Ράμα, σε απόλυτη ευθυγράμμιση με τις επιδιώξεις των UCKάδων και των διεθνών αφεντικών τους, με μαφιόζικες μεθόδους, έχει εξαπολύσει ένα κύμα τρομοκρατίας κατά του Ελληνισμού, εκμεταλλευόμενο το γεγονός της απουσίας οποιασδήποτε, έστω και τυπικής, αντίδρασης από τη μεριά των ελληνικών κυβερνήσεων. Άμεσος στόχος του καθεστώτος των Τιράνων είναι να πλιατσικολογήσουν τις περιουσίες των ομογενών στην παραλιακή ζώνη της Χειμάρρας, όπως έπραξαν ήδη στους Αγίους Σαράντα.

Ο Ελληνισμός στη σκλάβα γη της Ηπείρου βρίσκεται υπό διωγμό και οι προδοτικά αδιάφορες κυβερνήσεις της Ελλάδας, κατ’ ουσίαν συμπράττουν με τους διώκτες του, αρνούμενες να εκδώσουν μια έστω απλή ανακοίνωση διαμαρτυρίας. Ενδιαφέρονται αποκλειστικά και μόνο για τη διατήρηση των προνομίων τους, θυσιάζοντας γι’ αυτό το σκοπό το λαό, εντός και εκτός των συνόρων, είτε ψηφίζοντας μνημόνια είτε αδιαφορώντας σε πογκρόμ και γενοκτονίες, αρκεί να είναι αρεστοί στα διεθνή αφεντικά τους.

Απέναντι σε όλους αυτούς στέκεται η Χρυσή Αυγή, η μοναδική Εθνική Επιλογή των Ελλήνων, που διεξάγει έναν αγώνα ο οποίος δεν είναι προεκλογικός ή πολιτικός αλλά πρωτίστως Εθνικός, έναν αγώνα που δεν θα σταματήσει μέχρι τη Νίκη.

Πηγή http://www.xryshaygh.com