Πρωταθλητής χειμώνα ο Απόλλων Σμύρνης

Ο Απόλλων Σμύρνης έσπασε το αήττητο του ΑΟ Χανιά, επικράτησε εκτός έδρας 4-1 για την 16η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League και αναδείχθηκε πρωταθλητής χειμώνα.

τι και αν γίνει στις επόμενες δύο αγωνιστικές, με τις οποίες πέφτει η αυλαία του πρώτου γύρου στη Stoiximan.gr Football League, ο Απόλλων Σμύρνης θα είναι πρωταθλητής Χειμώνα. Η “Ελαφρά Ταξιαρχία” επικράτησε εκτός έδρας με 4-1 του ΑΟ Χανιά, πήγε στους 40 βαθμούς, ενώ την επόμενη αγωνιστική παίρνει τρίποντο στα χαρτιά με τον Πανθρακικό.

Η Λαμία ακόμα και αν επικρατήσει στα δύο προσεχή ματς (Σπάρτη, Αναγέννηση Καρδίτσας), θα ισοβαθμήσει με τον Απόλλωνα στους 43 βαθμούς, αλλά η ομάδα του Άκη Μάντζιου θα είναι 1η, αφού είχε επικρατήσει στη Ριζούπολη των Φθιωτών. Το Σάββατο (18/2) λοιπόν, ο Απόλλων έβαλε φρένο στον ΑΟ Χανιά, που στα τελευταία επτά παιχνίδια είχε πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες.

Επίδειξη ανωτερότητας εκ μέρους των φιλοξενούμενων, οι οποίοι συνεχίζουν να είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στην κατηγορία. Δύο γκολ απέναντι στου Κρητικούς σημείωσε ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος, που έφτασε τα 7, πιάνοντας στην κορυφή τον Κώστα Ηλιόπουλο της Σπάρτης. Ντεμπούτο έκανε ο Βραζιλιάνος Ουίλι Μπαρμπόσα, ο οποίος μπήκε στο 76′ και δύο λεπτά μετά έκανε το 0-4. Είχε προηγηθεί στο 72′ το τέρμα του Σιατραβάνη.

Το μόνο που κατάφερε στα τελευταία λεπτά η ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου, ήταν να μειώσει σε 4-1 στο 87′ με τον Ανδρέα Σταματή, ο οποίος και αυτός έφτασε τα 7 γκολ στο πρωτάθλημα. Ο Απόλλων ήταν καλύτερος και πιο ουσιαστικός από τον ΑΟ Χανιά και έφτασε δίκαια στην επικράτηση.