Τι κάνει τον Γιάννη τόσο ξεχωριστό;

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναμένεται σε μερικές ώρες να πάρει μέρος στο πρώτο All Star Game της καριέρας του (03:00, Live Blog από το ΝΒΑ Greece), γράφοντας ιστορία. Τι όμως είναι αυτό που τον κάνει τόσο ξεχωριστό; Η κάμερα του ΝΒΑ ρώτησε μερικούς από τους All Star συμπαίκτες και αντιπάλους τους και οι απαντήσεις τους σίγουρα έχουν ενδιαφέρον! Διαβάστε λοιπόν τι απάντησαν και ακολούθως δείτε και το σχετικό βίντεο.

Draymond Green: “Είναι ξεχωριστός. Αγαπάει το παιχνίδι, θέλει να γίνεται συνεχώς καλύτερος και όσο περνάει ο καιρός γίνεται και καλύτερος”.

DeAndre Jordan: “Είναι απίστευτος. Είναι καταπληκτικό ότι έγινε All Star σε τόσο νεαρή ηλικία και είναι πολύ όμοργο να τον βλέπεις να παίζει”.

Kemba Walker: “Έχει βελτιωθεί πάρα πολύ. Διανύει μία εξαιρετική χρονιά, είναι απίστευτος! Όποτε παρακολουθώ highlights περιμένω από αυτόν να κάνει κάτι απίστευτο, όπως εκείνο το κάρφωμα από την γραμμή των βολών. Είναι πολύ ταλαντούχος”.

DeMarcus Cousins: “Είναι… φρικιό. Μπορεί να παίξει παντού. Κυριαρχεί στο παιχνίδι χωρίς καν να σκοράρει. Έχει πολύ ταλέντο. Είναι εξαιρετικός”.

Paul Millsap: Είναι πολύ ταλαντουχος και χαρισματικός παίκτης, ειδικά αν σκεφτεί κάποιος με το μέγεθος που έχει. Βοηθά την ομάδα του σε όλους τους τομείς”.

Kyle Lowry: “Είναι απίστευτος. Το ταλέντο του και αυτά που μπορεί να κάνει στο παρκέ, ο τρόπος που κινείται και πασάρει, το πώς οργανώνει την ομάδα του, η επαφή του με το καλάθι. Είναι εξαιρετικά ταλαντούχος  και πρέπει σεβαστείς αυτά που κάνει“.