«Ξεμάλλιασμα» Βίσση-Καρβέλα on air: Σε ρώτησε κανείς, γιατί με διακόπτεις;

Τη συγγνώμη για τη συμπεριφορά του ζήτησε ζωντανά στο χθεσινό live του Star Academy η Άννα Βίσση από τον Νίκο Καρβέλα μετά από ένα διαπληκτισμό που είχαν καθώς έκριναν μία παίκτρια της Ακαδημίας.

Όλα ξεκίνησαν μετά την εμφάνιση της Ειρήνης Ασιαλέμ η οποία ήταν και προτεινόμενη προς αποχώρηση. Όταν λοιπόν πήρε τον λόγο η Ναταλία Γερμανού της είπε: «Ένιωσα ότι δεν «πατούσες» καμία νότα» με τον Νίκο Καρβέλα να παίρνει τον λόγο και να λέει «Γιατί δε χαίρεσαι; Γιατί να τις πατήσει;». Τότε η Ναταλία του απάντησε: «Δεν είναι θέμα ευγένειας, πρέπει όταν είσαι τραγουδιστής να την «πατάς» τη νότα».

«Γιατί σου έχει κάνει κάτι;» επέμεινε ο Νίκος Καρβέλας.

«Η Άννα θα μας πει τώρα που είναι ειδική επί του θέματος, αν ήταν στονάτη ή δεν ήταν. Γιατί εγώ ένιωσα ότι δεν ήταν πολύ σταθερή» είπε η Ν. Γερμανού. «Ξέρεις τι σημαίνει στονάρω Ειρηνάκι;» πήρε τον λόγο η Άννα Βίσση με τον Νίκο Καρβέλα να συμπληρώνει: «Ότι δεν «πατάω» τις νότες» κάτι που έκανε έξαλλη την Άννα η οποία θυμωμένη είπε στον συνθέτη: «Σε ρώτησε κανένας εσένα; Νίκο γιατί με διακόπτεις; Πες συγγνώμη!».

«Συγγνώμη» είπε ο Νίκος Καρβέλας αλλά συνέχισε για να πει αυτό που ήθελε: «Θέλω να μιλήσω! Νίκο! Νίκο είχες την ώρα σου να μιλήσεις! Αν δεν τα κατάφερες, δεν φταίω εγώ» είπε η τραγουδίστρια κάνοντας παρατήρηση στον συνθέτη…«Ωραία, εντάξει να φύγω;» είπε ο Καρβέλας για να πάρει την απάντηση από την Άννα: «Όχι να μείνεις, αλλά να μην μιλάς.»