ΝΕΑ ΑΡΘΡΑ

Καλώς ήρθες στο πιό νεανικό chat room.. Το chat της ελληνικής νεολαίας είναι σχεδόν έτοιμο

Καλώς ήρθες στο πιό νεανικό chat room.. Το chat της ελληνικής νεολαίας είναι εδώ.Το πιο νεανικό chat room είναι σχεδόν ολοκληρωμένο! Μπες να ρίξεις μιά ματιά!

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ CHAT

Κάλεσε την παρέα σου στο νέο chat room zizanio για να τα  λέτε,και να είστε από τους πρώτους θαμώνες στο chat που θα γράψει ιστορία! Το chat είναι ακόμη σε περίοδο κατασκευής,αλλά και συγχρόνως διαθέσιμο για όσους θέλουν να το χρησιμοποιούν.Ακούς και βλέπεις βιντεο κλιπ,κερδίζεις πόντους με την διαμονή σου,και με τους πόντους μπορείς να στείλεις δώρα σε όποιον θες.Μπορείς να ανεβάσεις φωτογραφία στο κεντρικό,μπορείς να ανεβάσεις φωτογραφία στο προφιλ σου,μπορείς να ορίσεις φίλους! Είναι το chat room που θα το αγαπήσουν πολλοί.Ενημέρωσε την τσακαλοπαρέα σου και μπέιτε στο Zizanio chat.

Το chat του zizanio δεν ξεκίνησε ακόμη την επίσημη λειτουργία του.Όσοι θέλετε να αναλάβετε την διαχείριση του νέου αυτού chat room μπορείτε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας στο info@zizanio.gr.Γίνε από τους πρώτους διαχειριστές,στο chat πού θα γράψει ιστορία.