Στραματσόνι: Είμαστε Παναθηναικός και δεν μας φοβίζει τίποτα

Ο Στραματσόνι εμψυχώνει τους παίκτες του Παναθηναικού

Το σύνθημα για τον αυριανό αγώνα του Παναθηναϊκού στο Βίγκο απέναντι στη Θέλτα έδωσε ο Αντρέα Στραματσόνι, στην ομιλία του στους παίκτες του «τριφυλλιού». ον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται η Θέλτα ανέλυσε ο Αντρέα Στραματσόνι στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως δεν έχουν να φοβηθούν κάτι στο αυριανό παιχνίδι στο Βίγκο για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.
«Μας περιμένει μία δύσκολη αποστολή. Είναι αγώνας τοπ επιπέδου και πρέπει να συμπεριφερθούμε ανάλογα. Θα παίξουμε κόντρα σε μία ποιοτική ομάδα που συμμετέχει σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα κι έχει μάθει να παίζει σε υψηλό ρυθμό. Είναι επικίνδυνη ομάδα, με γρήγορους παίκτες που έχουν καλή τεχνική κατάρτιση. Στα άκρα έχει ποιότητα και πρέπει να την σταματήσουμε», φέρεται να είπε αρχικά ο Ιταλός τεχνικός, σύμφωνα με τη SportDay, και πρόσθεσε:

«Έχουμε αρκετή δουλειά και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, δυνατοί στις μονομαχίες και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε αποτέλεσμα. Είμαστε Παναθηναϊκός και πρέπει να δείξουμε ότι μπορούμε να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο. Δεν υπάρχει λόγος να μας φοβίζει κάτι και πρέπει να πιστέψουμε ότι μπορούμε να καταφέρουμε».

116 total views, 2 views today