Κάνε την εκπομπή σου στην ΕΡΑ

Η Δημόσια Ραδιοφωνία ανοίγει τις πόρτες της στην κοινωνία. Στους πολίτες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της τέχνης, της επιστήμης, της προστασίας του περιβάλλοντος, της ιστορικής και λαογραφικής έρευνας, αλλά πρωτίστως της μουσικής.
Στο πλαίσιο της δράσης «Κάνε την εκπομπή σου», οι 19 Περιφερειακοί Σταθμοί της ΕΡΑ, δίνουν την ευκαιρία στους πολίτες και τους φορείς που θέλουν να εκφραστούν μέσω του ραδιοφώνου, να ηχογραφήσουν τη δική τους εκπομπή στο στούντιο της Ελληνικής Ραδιοφωνίας.

Στην ελληνική περιφέρεια υπάρχουν πολίτες, φορείς και σύλλογοι με εξαιρετικά πλούσια προσφορά στα πολιτιστικά, στον χώρο της τέχνης, της επιστήμης, της προστασίας του περιβάλλοντος, της ιστορικής και λαογραφικής έρευνας κ.α. Το έργο τους αναγνωρίζεται από τις τοπικές κοινωνίες και η φωνή τους έχει θετικό πρόσημο σε εκτεταμένα ακροατήρια στην ελληνική Περιφέρεια.

Οι ραδιοφωνικές εκπομπές θα παράγονται από τους ίδιους, σε συνεργασία με το προσωπικό κάθε Περιφερειακού Σταθμού, από τον οποίο και θα μεταδίδονται. Στόχος της δράσης είναι να αξιοποιήσει τους ανθρώπους που θέλουν να επικοινωνήσουν το ταλέντο ή τις γνώσεις τους στο ακροατήριο της Δημόσιας Ραδιοφωνίας.