Όλη η αλήθεια για τον πληγωμένο Αρη! Τι συμβαίνει μέσα στην ομάδα;

Τις τελευταίες μέρες στον κόσμο του Αρη έχουν εμφυτευθεί τεράστια ερωτηματικά. Ακόμη και ο πιό αδαής με το ποδόσφαιρο,καταλαβαίνει οτι η ομάδα χρειάζεται ένα μεγάλο σοκ,η οτι κάτι δεν πάει καλά. Το σοκ αυτό ο λαός του Αρη το μετουσιώνει σε αλλαγή προπονητή.Επίμονα οι οπαδοί του Αρη ζητούν το κεφάλι του Αναστόπουλου,και αμέσως. Ο λαός του Αρη εχει εστιάσει εκεί το πρόβλημα,σύμφωνα με αυτό που βλέπει μέσα στο γήπεδο.

Είναι όμως έτσι; Το πρόβλημα είναι μόνο ο προπονητής; Ηρθε ή ώρα ο κόσμος να μάθει κάποιες αλήθειες! Πιστεύουμε οτι αυτό θα κάνει καλό στον ιστορικό σύλλογο.Το πρόβλημα του Αρη δεν είναι μόνο ο προπονητής! Ο Αναστόπουλος πράγματι έχει κάνει πολλά τεχνικά λάθη. Λέτε ο Αναστόπουλος να είναι τόσο κακός; Μα με τέτοιο ρόστερ η ομάδα δεν χρειάζετε καν προπονητή! Και μονη της θα μπορούσε να ανέβει. Οπότε δεν είναι θέμα καθαρά μόνο του προπονητή.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο ιστορικός σύλλογος είναι οικονομικό. Οι παίκτες είναι απλήρωτοι, η στην καλύτερη περίπτωση, πληρώνονται αραιά και αποσπασμαστικά. Η παροιμία πού λέει νηστικό αρκούδι δεν χορεύει ταιριάζει απόλυτα στην ομάδα του Αρη.

Τώρα κάποιος θα σκεφθεί, και θα πεί οκ απλήρωτοι οι παίκτες! Αλλά όταν πατούν το χορτάρι θα πρέπει να τα ξεχνούν όλα επειδή είναι αθλητές! Ναι αλλά δεν είναι πάντα έτσι! Κακά τα ψέμματα το είπαμε και πιό επάνω,νηστικό αρκούδι δεν χορεύει, και αυτό γίνεται πολλαπλασιαστής προβλημάτων.

Τώρα να έρθουμε στο ζουμί της υπόθεσης.Τους περισσότερους παίκτες τους έχει φέρει ο Αναστόπουλος.Ο Αλενατόρε έχει ιδιαίτερη σχέση μαζί τους.Ο Αναστόπουλος είναι που τους κρατάει να μην προβούν σε προσφυγή. Ο Αναστόπουλος είναι που κρατάει απασφαλισμένη την βόμβα που κρύβεται ατα αποδυτήρια του Αρη. Εάν απομακρυνθεί ο Αναστόπουλος από τον Αρη, η βόμβα θα σκάσει, και ο κρότος που θα ακουστεί, θα τρομάξει και τον πιό απομακρυσμένο αρειανό!

Κατάλαβες τώρα φίλαθλε του Αρη γιατί ο Καρυπίδης στηρίζει τον Αναστόπουλο; Ο Καρυπίδης δεν είναι ούτε εμμονικός, ούτε χαζός. Ο Αναστόπουλος πάει πακέτο με το ρόστερ και με τις ήδη υπάρχουσες συγκυρίες.

Τώρα να έρθουμε και στον Καρυπίδη! Αυτόματα γεννιώνται ερωτήματα μετά από όλα αυτά που διαβάσατε πιό πάνω! Μπορεί κάποιοι να θυμώσουν τώρα με τον Καρυπίδη, και να πούν,μα καλά, πως ανέλαβε τον Αρη ο Καρυπίδης αφού είναι στεγνός. Δεν είναι όμως έτσι και δεν θα πρέπει ο κόσμος του Αρη να σκέφτεται με θυμικό.

Ο Καρυπίδης όταν ανέλαβε τον Αρη ήταν συνεπείς σε όλα αυτά που απαιτούσε η Γ κατηγορία. Πολλές φορές όταν πάμε να κάνουμε μιά μπίζνα, η έναν επειχειρηματικό σχεδιασμό,στην πορεία υπάρχει πάντα η περίπτωση του αστάθμητου παράγοντα. Ο Καρυπίδης έριξε τα λεφτά,που έριξε στον Αρη, και ίσως οπως έχει ακουστεί,και παλαιότερα να ποντάριζε σε βοήθεια κάποιου άλλου επειχειρηματία,η οποία για τον Α η τον Β λόγο ποτέ δεν πραγματοποιήθηκε. Ο Καρυπίδης βέβαια ποντάρισε και στην εναλλακτική βοήθεια του κόσμου του Άρη, η οποία και αυτή δεν έγινε.

Δεν μας ενδιαφέρει όμως ποιός είναι ο λόγος που τα χρήματα για την περαιτέρω συνέχιση της ομάδας δεν βρέθηκαν. Εδώ μας ενδιαφέρει η ουσία.Και η ουσία είναι, οτι η ΠΑΕ στέρεψε από χρήμα,που θα μπορέσει να υποστηρίξει την συνέχιση της προσπάθειας.

Σε καμμία περίπτωση ο κόσμος του Αρη δεν θα πρέπει να τα βάλει με τον Καρυπίδη.Εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε οτι ο κόσμος του Αρη έχει κι αυτός τις ευθύνες του.Ο Καρυπίδης ποντάρισε και στον λαό του Αρη,ο οποίος ήταν παντελώς απών από την προσπάθεια. Οτι κι αν έχει υποστεί αυτός ο κόσμος του Αρη στο παρελθόν,σε καμμιά περίπτωση αυτό,δεν μπορεί να συνεχίσει να αποτελεί δικαιολογία για το ότι δεν στηρίζει.

Αν ο λαός από την αρχή της χρονιάς,στήριζε την προσπάθεια, με διαρκείας,και με κόψιμο πολλών εισιτηρίων,η ομάδα δεν θα είχε πρόβλημα,και θα μπορούσε να υποστηρίξει τις τρέχουσες υποχρεώσεις,και δεν θα υπήρχε όλο αυτό το κλίμα. 800 διαρκείας δεν είναι νούμερο,για έναν σύλλογο σαν τον Αρη. Ο κόσμος γύρισε την πλάτη στην ομάδα.

Και ο πιό κακόπιστος δεν θα πίστευε, οτι ο λαός του Αρη θα γυρίσει τόσο πολύ την πλάτη στην ομάδα. Πόσο μάλλον και ο Καρυπίδης ο ίδιος. Που να φανταζόταν οτι ο λαός θα του γυρίσει την πλάτη. Που να φανταζόταν ο Καρυπίδης οτι ο Αρης Θεσσαλονίκης, θα έκοβε 800 ψωροδιαρκείας. Τώρα θα πεί κάποιος μα καλά, αμα περιμένει από τα διαρκείας κι εγώ γίνομαι πρόεδρος. Δεν είναι ομως ακριβώς έτσι. Ολα παίζουν τον ρόλο τους. Η λεπτομέρεια κάνει το σύνολο, και ο κόσμος του Αρη, είναι ένα κομμάτι του παζλ που έλειψε από την προσπάθεια.

Φανταστείτε ενα καυτό Χαριλάου με 17000 κόσμο σε κάθε αγώνα,πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράματα. Γι αυτό γράψαμε πιό πάνω, οτι όλα είναι έν α παζλ. Και ο κόσμος είναι το πολύ σημαντικό κομμάτι του παζλ το οποίο αποκολλήθηκε εντελώς!

Ελπίζουμε αυτό το άρθρο να το διαβάσει και ο τελευταίος αρειανός οπαδός,και να αναλογιστεί τις ευθύνες που έχει κι αυτός. Τώρα ήρθε ή ώρα του κόσμου του Αρη. Ιδού η ρόδος ιδού και το πήδημα. Τώρα θα πρέπει ο λαός του Αρη να αφήσει τους εγωισμούς, και να πάρει μιά απόφαση ανάμεσα σε δύο διλήματα. Η θα στηρίξει και θα σώσει την ομάδα. Η δεν θα στηρίξει και θα αφήσει την ομάδα στο έλεος του ολοκληρωτικού αφανισμού.

Γι αυτό λαέ του Αρη σταμάτα να κράζεις προπονητές προέδρους, και κάνε και εσύ την υποχρέωσή σου,που δεν είναι άλλη από το να στηρίξεις την διοίκηση και την ομάδα.Μόνο έτσι θα μπορέσει ο ιστορικός Αρης να προχωρήσει,και να σωθεί απο την καταστροφή!

Πήραμε την απόφαση να κάνουμε αυτές τις αποκαλύψεις, για να βοηθήσουμε τον ιστορικό σύλλογο. Σε κάποιες περιπτώσεις είναι επιτακτική ανάγκη ο λαός να μαθαίνει την αλήθεια, όπως σε αυτή την περίπτωση. Αυτό ίσως θα έπρεπε να το κάνει ο ίδιος ο Καρυπίδης, αλλά για σκεφθείτε λίγο πόσο δύσκολο είναι!. Ισως και όλοι εμείς αν είμασταν στην θέση του, να πράταμε το ίδιο και να μην μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε με τον λαό!

Κι εμείς απο αυτό το site προτού εισχωρήσουμε στα αποδυτήρια του Αρη κάναμε το ίδιο λάθος και υποστηρίζαμε την άμεση απομάκρυνση του προπονητή, γιατί δεν ξέραμε την αλήθεια,και τι πραγματικά συμβαίνει! Τώρα που την μάθαμε σας την αποκαλύπτουμε.

Διαδώστε το άρθρο για να μάθει την αλήθεια ο λαός του Αρη. Επιβάλεται η αντιγραφή και η διάδωση του άρθρου αυτού,για να το διαβάσει, και ο πιό απομακρυμένος αρειανός!