Δεν θα πιστεύετε το όνομα πού έδωσαν στον σταθμό! Ραδιόφωνο με αύρα πειρατικού από τα παλιά

Αρχίζει και παίρνει σάρκα και οστά… αλλά, τι είναι; Ένα ιντερνετικό ραδιόφωνο και όχι μόνο.. μια παρέα που ανασυντίθεται και δημιουργεί προσθέτοντας νέα μέλη.. Χωρίς μουσικά όρια, χωρίς playlists, με άρωμα πειρατικού ραδιοφώνου των 70′ς και 80′ς στην νέα εποχή !

Τι προσφέρει το μενού προς το παρόν:μπορείτε να ακούσετε μουσική, 24 ώρες το 24ωρο, 7 μέρες τη βδομάδα..
κάθε εργάσιμη μέρα, γίνονται κάποιες αναμεταδόσεις από επίγεια ραδιόφωνα. Συνήθως 7-10 το πρωί, 1-3 το μεσημέρι και 10-1 το βράδυ.. Συντονιστείτε.. Οι φωνές είναι της παρέας, απο τα παλιά…. Αλλά το πιό απίστευτο από όλα είναι το όνομα πού έδωσαν στο ραδιόφωνο! Τό όνομα είναι ζμπούτσαμ Zbutsam Radio.

Οι λόγοι που το ονόμασαν έτσι οπως λένε: Πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται γιατί το ονομάσαμε έτσι. Επίσης πολλοί είναι οι λόγοι που μας οδήγησαν σε αυτήν την ονομασία.

Όπως γράφει στο Slang.gr :

Ζμπούτσαμ: Σημαίνει στην πούτσα μου, δηλαδή δε με νοιάζει, δε με απασχολεί, έχω γραμμένο κτλ. Ακολουθεί απόπειρα ετυμολόγησης:
στην πούτσα μου -> στη μπούτσα μ’ ->ζ’ μπούτσα μ’ -> ζμπούτσαμ
Αντίστοιχα και
ζμπούτσασ, ζμπούτσατ, κ.ο.κ.

Αυτό ακριβώς !! Βαρεθήκαμε το δήθεν του σημερινού ραδιοφώνου, βαρεθήκαμε τα στεγανά που υπάρχουν και εμποδίζουν τους πιτσιρικάδες να δοκιμάσουν, βαρεθήκαμε τις κλίκες που πετάνε έξω απο το χώρο ανθρώπους που δικαιωματικά αξίζουν αν ακούγονται, βαρεθήκαμε τις στημένες playlists.

Έτσι αποφασίσαμε να κάνουμε έναν διαδικτυακό χώρο που θα δώσει ευκαιρίες για ελεύθερη έκφραση, ελεύθερες μουσικές, ελεύθερες φωνές.

Το ότι το ραδιόφωνο μας ονομάζεται Zbutsam δεν σημαίνει πως υπάρχει ασυνέπεια. Όποιος θέλει να δοκιμάσει, εμείς είμαστε εδώ, αλλά η ασυνέπεια μπορεί να οδηγήσει οποιονδήποτε να κάνει εκπομπές στο Ράδιο Σίνδος 😉

Το κάναμε όπως ακριβώς γουστάρουμε. Τέλειος ήχος, μουσικάρες τις ώρες που δεν υπάρχουν εκπομπές, ο καθένας εκπέμπει απο το σπίτι του, φορώντας μόνον το βρακί του ! Χαλλλλλαρά που θάλεγε κάποιος 😉

Τον σταθμό αυτόν μπορείτε να τον ακούσετε εδώ

129 total views, 1 views today