Μυστήριο με φάντασμα με σεντόνι σε δρόμο του Πλωμαρίου!

Τι συμβαίνει με το φάντασμα στο Πλωμάρι;

Εδώ και αρκετές ημέρες συζητιόταν ένα περίεργο θέμα το οποίο αρχικά φαινόταν αστείο αλλά πλέον έχει πάρει διαστάσεις και έχουν γίνει και καταγγελίες στο αστυνομικό τμήμα Γέρας που σε συνεργασία με το αντίστοιχο του Πλωμαρίου ερευνάν τι συμβαίνει και διενεργούν και σχετικές περιπολίες. Σήμερα Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016, η εφημερίδα “Τα Νέα Της Λέσβου” έχει ολοσέλιδο άρθρο για τα περιστατικά αυτά.

Αρχικά είχε παρατηρηθεί το εξής φαινόμενο, λίγο μετά την στροφή που βρίσκεται μετά το Κτήμα Κόρου και είναι γνωστή ως “Του Φιλιππή η βόλτα” κατά τις βραδυνές ώρες υπήρχαν λουλούδια, ροδοπέταλα και ανθοδέσμες πάνω στην άσφαλτο κυρίως στις άκρες και το πρωί εξαφανιζόντουσαν και το βράδυ της επόμενης ημέρας εμφανιζόντουσαν ξανά, αυτό συνέβαινε για αρκετό καιρό. Πολλοί αντιμετώπισαν το φαινόμενο αυτό με καχυποψία και φόβο, ενώ άλλοι δεν έδωσαν ιδιαίτερη σημασία ή τους φάνηκε αστείο. Η εμφάνιση των λουλουδιών μετά από συζητήσεις που έγιναν στο facebook και αφού πολλοί έδειξαν ενδιαφέρον να πάνε στο σημείο να δουν τι συμβαίνει, σταμάτησαν να γίνονται.

Στη συνέχεια όμως στο σημείο σύμφωνα με μαρτυρίες εμφανίστηκε κάποιος ντυμένος με σεντόνι που υποδυόταν ότι είναι φάντασμα. Κάποιες ημέρες μετά έγιναν αναφορές ότι το ίδιο συνέβη και στην περιοχή “Κομμένο Βουνό” που είναι πιο κοντά στη Γέρα. Δηλαδή για κάποιον που εμφανίζεται ντυμένος με σεντόνι και υποδύεται το φάντασμα, σπείροντας τον πανικό στους περαστικούς που φοβούνται ακόμα και για ληστεία. Διερχόμενοι οδηγοί ανέφεραν τα περιστατικά αυτά στο αστυνομικό τμήμα Γέρας και σε συνεργασία με το αστυνομικό τμήμα Πλωμαρίου γίνεται προσπάθεια να βρεθεί το “φάντασμα” ή τα “φαντάσματα”.

Ενήμερος για το θέμα είναι και ο Αντιδήμαρχος Γέρας. Αναλυτικό ρεπορτάζ για το θέμα μπορείτε να διαβάσετε στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας “Τα Νέα Της Λέσβου” που αναδεικνύει το θέμα και φιλοξενούνται και μαρτυρίες οδηγών.

Κάτι που φαίνεται αστείο για κάποιους που θέλουν να γελάσουν, μπορεί να αποδειχτεί επικίνδυνο και για τους ίδιους αλλά και για τους διερχόμενους οδηγούς.

Για το φαινόμενο είχαμε λάβει και το παρακάτω e-mail:

Μυστήριο στη βόλτα του Φιλιππή

Εδώ και περίπου 2 μήνες έχει τύχει αρκετές φορές να δω λουλούδια πεταμένα στο δρόμο στην περιοχή αυτή περίπου 500 μέτρα μετά το κτήμα κόρου πηγαίνοντας προς Γέρα και συνήθως αργά το βράδυ. Δεν είχα δώσει σημασία μέχρι που τις τελευταίες μέρες γίνεται ένα σούσουρο και αρχίζουν να οργιάζουν οι φήμες περί κάποιου παλαιότερου θαύματος και κάποιου ατόμου ντυμένου στα άσπρα. Καλό θα ήταν πριν δημιουργηθεί πανικός να γίνει κάποια έρευνα ως προς το ιστορικό του σημείου και ως προς την εμφάνιση των λουλουδιών στην άσφαλτο μες στη νύχτα. Αν γνωρίζετε κάτι σχετικό θα ήθελα πολύ να μου απαντήσετε με όποιες τυχών πληροφορίες έχετε ευχαριστώ.

70 total views, 1 views today