Ο Αρτέμης Σώρρας καταζητούμενος σε Αθήνα και Πάτρα

Παραμένει ασύλληπτος ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του, ένα εικοσιτετράωρο μετά την εις βάρος τους καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Πάτρας που τους επέβαλε οκτώ χρόνια κάθειρξης χωρίς αναστολή και πενταετή στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων.

Όπως αναφέρει το protothema.gr, εις βάρος του ζεύγους έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, ενώ αναζητούνται τόσο στην ιδιαίτερη πατρίδα του Αρτέμη Σώρρα, στην Πάτρα, όσο και στην Αθήνα.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης εντοπισμού του επικεφαλής της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις», οι αστυνομικοί επικοινώνησαν και με διάφορα πρόσωπα που τον γνωρίζουν, προσπαθώντας να συλλέξουν πληροφορίες για το πού μπορεί να βρίσκεται ο Σώρρας και η σύζυγός του.

Αξιοσημείωτο, ότι η σύζυγος του Αρτέμη Σώρρα, Βάια Ρουγκλίου Σώρρα, ήταν παρούσα το πρωί της Παρασκευής στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, όπου θα εκδικαζόταν η μήνυση για υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος που είχαν καταθέσει  εις βάρους τους ο πρώην κουμπάρος τους Φώτης Λεπίδας και ο πρώην συνεταίρος τους Γρηγόρης Δώσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες η σύζυγος του Σώρρα βρέθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο ελπίζοντας να πάρει αναβολή, αλλά, όταν κατάλαβε ότι η δίκη θα γίνει κανονικά, έφυγε τρέχοντας.

56 total views, 1 views today