Παίξε τάβλι όπως σε βολεύει,η όπως μπορείς να φανταστείς.Το διαδυκτιακό τάβλι πού πάντα ονειρευόσουν,είναι εδώ.

Παίξτε όπου κι αν είστε τάβλι On line από μακριά με άγνωστους, η αν θες και τοπικά.Εχει τρείς  επιλογές,  δύο παίκτες multiplayer από μακριά, ένας παίκτης με αντίπαλο το pc, η αν έχεις τάμπλετ η pc, μπορείς να παίξεις με τον φίλο σου τοπικά..

Αφήστε το ταμπλετ κάτω και ξεκινήστε να παίζεται ο καθένας από την δική του πλευρά, σαν να έχετε αληθινό τάβλι.Βρες εκατοντάδες παίκτες από όλη την Ελλάδα και αναμετρήσου μαζί τους στο τάβλι.Φτιάξε δωμάτιο και ειδοποίησε τον φίλο σου να μπεί να παίξετε.Αν είσαι μανιακός με το τάβλι, βρήκες το κατάλληλο τάβλι στο διαδύκτιο

Εάν είσαι με κινητό,η ταμπλετ,πάτα εδώ ΤΑΒΛΙ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ και αναμετρήσου με εκατοντάδες παίκτες! Βρίσκεις αμέσως αντίπαλο.

Παίξτε τάβλι όπου κι αν είστε.Τα γραφικά του είναι τόσο ωραία που νομίζεις οτι είναι αληθινό τάβλι.Λιώσε στο τάβλι!

Μπορείς να δημιουργήσεις δικό σου δωμάτιο,για να παίζεις μόνο με τους φίλους σου.Το δωμάτιο μπορείς να το προστατέψεις με κωδικό,για να μπορούν να μπαίνουν μόνο οι φίλοι σου.Και όλα αυτά,χωρίς εγγραφή! Απλά εισάγεις ένα όνομα.

Εάν είσαι φαν του τάβλι,έπαιξες εδώ, κόλλησες! Στείλτο και στους φίλους σου, τώρα που ανακάλυψες το καλύτερο τάβλι του διαδικτύου.

 

 25,565 total views,  4 views today

Κι άλλα παιχνίδια

Leave a Reply

Your email address will not be published.