Εκστρατεία υπέρ του… Ωτοστόπ στην παραλία της Θεσσαλονίκης

Εκστρατεία για οργανωμένο auto stop στην Θεσσαλονίκη

Συνάντηση γνωριμίας και συντονισμού πραγματοποιούν στην παραλία της Θεσσαλονίκης, οι διοργανωτές του »Κινήματος Ωτοστόπ» που δημιουργήθηκε τις τελευταίες μέρες μέσω facebook με αφορμή την επίσχεση εργασίας των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ.
Οι διοργανωτές του »Κινήματος Ωτοστόπ», βρίσκονται από τις 17.00 μπροστά από το Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην παραλία της Θεσσαλονίκης, ενημερώνουν τους περαστικούς και μοιράζουν αυτοκόλλητα και καρτελάκια με το logo του Κινήματος προκειμένου να προτρέψουν τους Θεσσαλονικείς να συμμετάσχουν στο κίνημα αυτοοργάνωση.

«Αυτές τις μέρες που η απεργία του ΟΑΣΘ έχει παραλύσει ολόκληρη την πόλη η ιδέα είναι απλή. Βρίσκουμε τρόπους να ξεπεράσουμε την καχυποψία, τον δισταγμό, αυτοοργανωνόμαστε, με το καρτελάκι Ωτοστόπ ζητάμε την πρόθεση μας να μας μετακινήσει κάποιος δωρεάν. Επίσης το καρτελάκι αυτό στο αυτοκίνητο ενός οδηγού δηλώνει την πρόθεση του να εξυπηρετήσει κάποιον στη διαδρομή που κάνει. Είμαστε περισσότερα από 6.500 μέλη, ο κόσμος έχει ανταποκριθεί πάρα πολύ. Ο στόχος μας εδώ είναι το επικοινωνήσουμε μέσα στη πόλη και να κάνουμε την ιδέα πιο αποδεκτή κοινωνικά», τονίζει στο thestival.gr, o Δημήτρης Παπαγεωργίου ένας από τους εμπνευστές του »Κινήματος Ωτοστόπ».

«Ευχόμαστε το κίνημα να μεγαλώσει κι άλλο. Ήρθαμε σήμερα να επικοινωνήσουμε την ιδέα σε ανθρώπους που δεν έχουν ίντερνετ και δεν το έχουν δει μέχρι τώρα και να τους ενημερώσουμε. Θέλουμε να αρχίσει ο κόσμος της Θεσσαλονίκης να έχει περισσότερο εμπιστοσύνη και να αρχίσει να αλληλοβοηθάει ο ένας τον άλλο, να μπορεί ο καθένας να σκεφτεί τον συνάνθρωπο του.  Ζητούμενο είναι να βοηθήσουμε αυτούς που το έχουν ανάγκη», δήλωσε από την πλευρά της στο thestival.gr, η Μαρία Σταμπουλή, επίσης διοργανώτρια του «Κινήματος».

54 total views, 1 views today